Általános Szerződési Feltételek


Üdvözöljük weboldalunkon. Ha továbbra is böngészi és használja ezt a weboldalt, akkor beleegyezik, hogy betartja és magára nézve kötelezőnek tekinti az alábbi felhasználási feltételeket, amelyek az adatvédelmi irányelvekkel együtt szabályozzák az Emerald PR Kft. és az Ön kapcsolatát ezzel a weboldallal kapcsolatban. Ha nem ért egyet a jelen feltételek bármely részével, kérjük, ne használja weboldalunkat.


Az „Emerald PR” vagy a „mi” kifejezés a weboldal tulajdonosára utal.


Emerald Public Relations Kft.

Iroda: 1111 Budapest, Karinthy Frigyes utca 14. GF/4. Magyarország

Bejegyzett székhely: 1116 Budapest, Bükköny utca 28. III. emelet 36.

Cégjegyzékszám: 01 09 27484848

EU adószám: 25432372

E-mail cím: zsofia.lakatos@emeraldpr.hu

Honlap: www.smaragdakademia.hu

Telefonszám: +36 1 269 8902

Az „Ön” kifejezés a weboldalunk felhasználójára vagy nézőjére vonatkozik.

Tárhelyszolgáltatónk: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. (www.tarhely.eu/)


A weboldal használata az alábbi felhasználási feltételek hatálya alá tartozik:

Az „Ön” kifejezés a weboldalunk felhasználójára vagy nézőjére utal.

A weboldal használata az alábbi felhasználási feltételek hatálya alá tartozik:

A weboldal oldalainak tartalma kizárólag az Ön általános tájékoztatására és használatára szolgál. Előzetes értesítés nélkül változhat.
Ez a weboldal sütiket használ a böngészési preferenciák nyomon követésére. Személyes adatokat nem tárolunk harmadik fél általi felhasználásra.

Sem mi, sem harmadik felek nem vállalnak semmilyen garanciát vagy szavatosságot a weboldalon található vagy kínált információk és anyagok pontosságára, időszerűségére, eredményességére, teljességére vagy alkalmasságára vonatkozóan. Ön tudomásul veszi, hogy az ilyen információk és anyagok pontatlanságokat vagy hibákat tartalmazhatnak, és mi kifejezetten kizárjuk a felelősséget az ilyen pontatlanságokért vagy hibákért a törvény által megengedett legteljesebb mértékben.

A jelen weboldalon található bármely információ vagy anyag felhasználása kizárólag az Ön saját felelősségére történik, amelyért mi nem vállalunk felelősséget. Az Ön saját felelőssége annak biztosítása, hogy a weboldalon keresztül elérhető bármely szolgáltatás vagy információ megfeleljen az Ön egyedi igényeinek.

Ez a weboldal olyan anyagokat tartalmaz, amelyek a tulajdonunkban vannak, vagy amelyeket a mi engedélyünkkel használunk. Ez az anyag többek között magában foglalja a designt, az elrendezést, a megjelenést, a megjelenést és a grafikát. A sokszorosítás tilos, kivéve a szerzői jogi közleménynek megfelelően, amely a jelen általános szerződési feltételek részét képezi.
A weboldalon feltüntetésre kerül minden olyan védjegy, amely nem az üzemeltető tulajdona, illetve nem az üzemeltető számára engedélyezett.
A weboldal jogosulatlan használata kártérítési igényt vonhat maga után és/vagy bűncselekménynek minősülhet.

Ez a weboldal időről időre más weboldalakra mutató linkeket is tartalmazhat. Ezek a linkek az Ön kényelmét szolgálják, hogy további információkat nyújtsanak. Ez nem jelenti azt, hogy támogatjuk a weboldal(aka)t. Nem vállalunk felelősséget a hivatkozott weboldal(ak) tartalmáért.
A weboldal használata és a weboldal használatából eredő bármely jogvita Magyarország törvényei alá tartozik.

hello@dream-theme.com